marți, 12 martie 2013

Educatie prin joaca – ateliere gratuite in luna martie pentru copii cu varsta intre 1,5 ani-9 ani

La Sarida Kids Club toti copiii cu varste intre 1,5 si 12 ani exploreaza, cunosc si invata prin joaca! 
Experimenteaza educatia prin joaca impreuna cu copilul tau in cadrul unui atelier gratuit oferit in luna martie de Sarida Kids Club.

Sarida Kids Club ofera ateliere GRATUITE pentru cei care doresc sa dezvolte abilitatile native ale copilului, participand la ateliere de pictura, dactilopictura, modelaj, teatru, origami, dans, balet, art craft, aikido, limbi straine etc. Atelierele se desfasoara intr-o locatie deosebita cu sali mari, luminoase si bine echipate si sunt coordonate de cadre didactice si instructori tineri si dedicati.
La atelierele noastre, grupele sunt formate din maxim 10 copii, astfel incat fiecare copil sa primeasca o atentie sporita. De asemenea, Sarida Kids Club promoveaza un stil de viata sanatos prin oferirea gustarilor bio in cadrul Clubului de Sambata si nu numai.
In plus, instructorii Sarida Kids Club abordeaza teme unice in conformitate cu programa scolara, astfel incat atentia si interesul copilului vor fi valorificate de fiecare data.
Materiale didactice si sortuletele de protectie pentru ateliere sunt din partea noastra, tot ce trebuie sa aduceti este sursa noastra zilnica de inspiratie - copilul. 
Participarea la atelierul gratuit se poate face in baza unei programari cu min 24 de ore inainte de sustinerea atelierului.
Pentru a alege atelierul/ele de care esti interesat consulta lista atelierelor disponibile
Pictura
Dactilopictura
Teatru
Origami
Modelaj in lut
Art Craft
Dans
Balet
Aikido
Engleza
Germana
Comunicare
Baby dance 

In plus, Sarida Kids Club a deschis incepand cu toamna anului 2013 Sarida Afterschool pornind din start cu un colectiv de aproximativ 30 de copii, numar care creste in continuare datorita recomandarilor parintilor.

In cadrul Sarida Afterschool copilul isi efectueaza temele impreuna cu doamnele invatatoare, realizeaza proiecte creative de grup sau individuale si participa la atelierele zilnice de limba engleza si dezvoltare emotionala impreuna cu un cadru specializat. Pentru ca este monitorizat in permanenta, o data pe semestru, copilul tau va primi o evaluare RPC (Raportul de Progres al Copilului) intocmita direct de instructorii Sarida Kids Club. 

Pentru informatii suplimentare, inscrieri la ateliere sau informatii despre orarul de desfasurare, va rugam sa ne contactati
Telefon 0726.528.844

Te asteptam oricand sa ne vizitezi la sediul nostru din Strada Crisul Alb, Nr. 9-13, sector 4, Bucuresti.

Cu drag,
Echipa Sarida Kids Club















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu