miercuri, 13 martie 2013

Petreceri pentru copii la Sarida Kids Club

Sarida Kids Club http://www.saridaclub.ro va ofera o sala deosebita unde putem organiza petreceri aniversare pentru copii dumneavoastra.
Va oferim un tarif special pentru inchiriere sala de petrecere de Luni pana Vineri incepand cu 199 lei si beneficiati de un spatiu generos.

Sala va fi decorata cu diverse accesorii de petrecere, baloane, confetti, joc de lumini cu lasere, muzica, bannere.
Adulti vor beneficia de un spatiu de asteptare vor avea scaune imbracate cu huse si esarfe rosii din saten.







Tariful de inchiriere pentru zilele de Sambata si Duminica pleaca de la 299 lei, fara sa aveti restrictii la un anumit numar de invitati copii sau adulti.

In sala de petrecere vom rezerva un spatiu gereros de joaca pentru copii - casuta, topogan, mingi si accesorii pentru sarit, jocuri si jucarii pentru a se organiza diverse activitati recreative si educative pentru copii.





Optional contra cost
- Va putem pune la dispozitie urmatoarele servicii si produse: animator, masina de facut baloane, masina de fum, sistem de karaoke, facepainting, catering, tort aniversar, diverse accesorii de petrecere (masti, palarii, papioane, coifuri, invitatii personalizate) etc

In plus, puteti opta pentru un Atelier de creatie personalizata de la 120 lei o ora si jumatate plus CADOU: Facepainting


Pentru  oferta detaliata de preturi
sau alte informatii suplimentare contactati-ne la e-mail: saridaclub@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu